Over ons

TraydeDirect is een platform waar consumenten direct kunnen handelen met leveranciers. Producten aanschaffen tegen fabrieksprijzen. Goedkoper kan niet!

In een tijd waar het internet de markt transparanter heeft gemaakt; zullen importeurs en groothandelaren hun ouderwetse rol als financiers en distributeurs moeten veranderen. Het houden van grote voorraden en een lange supply chain is verleden tijd. Platforms zoals aliexpress hebben bewezen dat producenten en consumenten elkaar kunnen vinden aan de andere kant van de wereld. Vele kunnen snel en eenvoudig kleine producten bestellen met een muisklik. Zolang je maar voldoende geduld en geloof hebt, komt je bestelling (wellicht) aan in een paar weken tijd. Maar wat als er iets mis is? of wanneer je het snel nodig hebt?

Tijdig inkopen helpt maar wat als je product groot of zwaar is? Dan lopen de transportkosten flink op. Vaak zijn deze kosten een veelvoud van het product zelf. 

TraydeDirect brengt consumenten bijelkaar en regelt de hele keten voor hen. Door de logistieke keten in te korten en de kosten van transport, opslag en distributie te minimaliseren kan je flink besparen. 

Met meer dan 15 jaar ervaring als Zuidoost-Azie specialist, hebben we alles in huis om consumenten te ondersteunen in het direct trayden met leveranciers van onderhandelingen, transport, de juiste  documenten en certificaten tot aan de levering aan huis. 

TraydeDirect geeft de consument de kracht om alle producten direct te sourcen.

Neem contact op

Heb je vragen en of opmerkingen? neem gerust contact met ons op! Gebruik  het contactformulier hiernaast of stuur een bericht via de whatsapp of email.

contact-us
feedback@traydedirect
+31 626618453
1e sweelinckstraat 21
2517GA Den Haag
Nederland