Trayde direct

TraydeDirect heeft meer dan 15 jaar ervaring met het sourcen van producten en geeft iedereen de mogelijkheid om zijn producten tegen zo laag mogelijke kosten samen te stellen. Koop daarom gezamelijk en onder begeleiding van ons rechtstreeks in bij de leverancier .

Hoe werkt het?

Vaak zijn er veel partijen gemoeid met de verkoop van een product; de fabrikant, de importeur, logistieke partners, retailers, etc. Iedereen moet natuurlijk verdienen, vrachtwagens moeten rijden, opslagruimte en winkelhuur en -personeel moet betaald worden. Wat als we deze keten kunnen verkorten? Dat kan vaak wel, echter de schaal is er vaak te klein voor. Een bakfiets uit China bestellen scheelt enorm! maar daar een hele container voor laten komen reduceerd elk voordeel dat je hebt. Daarnaast is een leverancier gewend om per FCL(volle container) te verkopen en hoe zit het met logistieke vragen, de importtax, de BTW, etc.  

Wat als we nu meer mensen bijelkaar brengen die een dergelijk product willen hebben en ook iets meer geduld hebben daarvoor. Dan delen we de kosten van transport, sluiten we een betere deal met de fabriek, minimaliseren we de hele leveringsketen. Meer voordeel voor de eindklant.

Aansluiten bij huidige deals

Momenteel is er een selectie van producten waar een mooie deal mee gesloten kan worden. Er is contact gelegd met de fabrikant en enkele opties zijn reeds besproken. Sluit je aan en geef door hoe je bestelling eruit moet zien. Wanneer de verreisten zijn gehaald start Traydedirect het sourceproces voor dit project. Je wordt op de hoogte gehouden van de stand van zaken en wanneer jouw bestelling dan  arriveerd heb je het artikel tegen een zo laag mogelijk bij je thuis. Je hebt hebt als het ware je eigen product gesourced  samen met mede enthousiatelingen. 

Nieuwe deals starten

Staat je gewenste deal er niet tussen en denk je dat er meer animo voor jouw idee moet zijn? Gebruik ons platform om nieuwe producten voor te stellen. TraydeDirect gaat op zoek naar geschikte leveranciers en bepaald in overleg de opties en het logistieke proces. Bij genoeg animo gaan we aan de slag en zorgen we dat je product op je stoep staat tegen een zo laag mogelijke prijs. We ondersteunen je om direct te handelen met de grote fabrikanten. 

Kijk voor meer informatie hier

Huidige deals

Nieuwe Deals

Maak een deal