Ruilen & Retourneren

TraydeDirect hecht veel waarde aan kwaliteit van haar producten en de wensen van haar klanten. Indien een aankoop onverhoopt niet bevalt kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van onze retourservice. U heeft het recht om uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw aankoop retour te sturen.

Reeds geïnstalleerde of geassembleerde producten kunnen niet worden geretourneerd, uiteraard is het mogelijk een product uit te pakken en te testen, maar volledig geïnstalleerde bestellingen kunnen niet worden geretourneerd!

Kosten voor het retour sturen

U krijgt het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen zijn echter voor uw rekening. Indien u een deel van de bestelling retourneert, worden de initiele verzendkosten niet vergoed, maar alleen de waarde van de teruggezonden goederen,

Gebruik maken van herroepingsrecht

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Het product mag geen beschadigingen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om is beschadigd.

Om gebruik te maken van dit recht willen wij u vragen gebruik te maken van onderstaand stappenplan. Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds in goede orde retour is ontvangen.


U moet uw retour  vooraf te melden, u kunt contact met ons opnemen via retour@traydedirect.nl. We zullen uw retour aanmelden en u een retourformulier toezenden. U dient dit formulier ingevuld mee te zenden met de artikelen die u retour stuurt!

  1. Bewaar uw ontvangen track & trace nummer als bewijs dat de zending is verzonden. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.
  2. Na ontvangst van uw zending, stuurt TraydeDirect.nl een ontvangstbevestiging via e-mail .
  3. Wij ruilen het artikel om of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

Let op: Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij aanvullende instructies mbt de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten. Het retouradres is niet voor elk product hetzelfde.